Vepřové maso po čínsku

600 g vepřové kýty, 1 cibulka, 2 stroužky česneku, 2 lžíce oleje, 2 lžíce sušených máčených hub, 2 lžíce sójové omáčky (nebo kostka masoxu a pár kapek voršestrové omáčky), lžičky chilli,1/4 lžičky zázvoru, 1/4 lžičky kari, 2 cípky badyánu (nikoli celé hvězdice), 2 papriky nebo 2 póry, 1 rajče, trocha glutasolu, nakonec podle chuti sůl

Maso nakrájíme na proužky, krátce opečeme v oleji, přidáme nakrájený česnek, cibuli a dále opékáme. Zalijeme sójovou omáčkou, přidáme koření, papriky, houby, rajče a za neustálého míchání opékáme. Nakonec přidáme trochu glutasolu. Ochutnáme a podle potřeby dosolíme. Podáváme s vařenou neslanou rýží.