Carbonada criolla

1 kg hovězího masa, 100 g vepřového sádla, 2 cibule, 1 stroužek česneku, 2 papriky, 3 rajčata, svazeček petrželky a pažitky, 1/2 celeru, 1 bobkový list, 3 zrnka pepře, sůl, chilli papričky, tymián, petržel, 1/4 I bílého vína, ½ l vývaru, 4 brambory, 250 g tykviček, 2 jablka, konzerva kukuřičných zrnek, 2 broskve, 200 g hroznových zrnek

 

Maso nakrájíme na kostky a osmažíme dohněda. Přidáme cibuli, česnek, nakrájenou papriku, rajčata, celer a ostatní zeleninu, svazeček polévkové zeleně a ostatní koření, osmahneme, zalijeme vývarem a vínem a dusíme, až maso změkne. Nakonec dáme pokrájené ovoce a krátce povaříme.

 

(Argentina)